Mascotte

0
298
Mascotte

Mascotte is een echt Hollands familiebedrijf. In 1858 is het opgericht onder de naam Mignot & de Block BV in Eindhoven.

In die kleine vloeitjes van ons zit dus een hoop geschiedenis, die ook best bijzonder is. Zo was er ooit een tijd waarin we vloeitjes van bijbelpapier maakten. Dat was tijdens WOII, toen er in Nederland geen sigarettenpapier meer te krijgen was. Want we laten je niet met lege handen rollen.

MASCOTTE VANDAAG

Inmiddels produceren we met de nieuwste technologie en is ons vloeipapier geëvolueerd en verbeterd. En we willen ons altijd blijven verbeteren. We zijn er trots op dat we marktleider zijn in Nederland met onze vloei, en dat ook onze filterhulzen, hulzenstoppers en rolapparaatjes veelvuldig van hand tot hand gaan. Dat willen we ook graag zo houden. Daarom werken we met meer dan 500 collega’s graag 3x zo hard om te zorgen dat we altijd 3x beter blijven rollen, plakken en branden.

Een ruim assortiment verkrijgbaar in de shop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here