FIFO Wireless

0
297

EEN LEIDER IN MOBIELE ACCESSOIRES

Sinds de oprichting van FIFO Wireless, 17 jaar geleden, zijn we geëvolueerd van een lokaal bedrijf dat tankstations en gemakswinkels bevoorraad en onderhoudt met een beperkt aantal mobiele telefoonaccessoires, tot een wereldwijde leverancier van een breed scala aan geavanceerde mobiele accessoires.

FIFO-producten zijn te vinden in meer dan 30.000 verkooppunten in de Verenigde Staten en Puerto Rico, evenals in 20 landen over de hele wereld. We zijn trots op onze innovatieve try-me-verpakking voor een breed scala aan bekroonde aangepaste armaturen gemaakt in onze eigen armatuurfabriek in Miami.

 

FIFO-kantoren, magazijnen en productiefaciliteiten zijn uitgerust met een groep professionals die zich toeleggen op uitmuntendheid, waar kwaliteit altijd voorop staat.

Verschillende accessoires verkrijgbaar in de shop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here