Easy Trailer

0
461
Aanhangwagen huren

Easytrailer is een ervaren aanbieder op gebied van verhuur van aanhangwagens. In België hebben zij een dekkend netwerk.

Zij bieden u een uitstekende dienstverlening door hun ruime ervaring op het gebied van verhuur. Hierdoor zijn zij goed bereikbaar en kunt u gemakkelijk online of telefonisch reserveren. Hun assortiment aan aanhangers is divers waardoor zij ten allen tijden kunnen voorzien in alle mobiliteitsbehoeften. Tevens zijn hun aanhangers goed onderhouden waardoor u met een veilig gevoel op weg kunt.

Dus wilt u uw nieuwe bankstel vervoeren, zit u midden in een verbouwing of wilt u een auto vervoeren? Bij Easytrailer zijn we u graag van dienst!

Zij streven ernaar u de beste aanhangwagen aan te bieden die op een gemakkelijke manier te huren en te gebruiken is. Easytrailer® is marktleider in aanhangwagenverhuur. Door hun ruime ervaring hebben we de kwaliteit en het gebruiksgemak van de aanhangwagen geoptimaliseerd.
Op de verhuurlocaties door heel België hanteren ze zeer ruime openingstijden. Hierdoor kunt u een aanhangwagen huren wanneer u wilt. Daarbij ondersteunen zij u met een complete en betrouwbare klantenservice.

Reserveer nu de gewenste aanhangwagen :

Rijbewijs

Aanhanger gebruiken met rijbewijs B

De meeste aanhangers kunnen gehuurd worden wanneer u in het bezit bent van een rijbewijs B. Rijbewijs B geeft de bevoegdheid tot het besturen van een auto met een aanhangwagen die een maximale massa tot 750 kg heeft. Dit betekent dat het gewicht van de aanhangwagen en het laadvermogen samen niet meer mag zijn dan 750 kg. Voorbeelden van aanhangers die u kunt huren met een rijbewijs B zijn: aanhanger type C en aanhanger type CH.

In bepaalde gevallen is het met rijbewijs B toegestaan om een zwaardere aanhangwagen te trekken. De maximale massa van de aanhangwagen en de maximale toelaatbare massa van het trekkend voertuig samen mogen niet meer bedragen dan 3.500 kg.

Aanhanger huren met rijbewijs BE

Het rijbewijs BE is vaak noodzakelijk voor het rijden met een aanhangwagen boven de 750 kg. tot 3.500 kg. Dit betreft in de meeste gevallen de aanhanger type Eaanhanger type EH en de Autotransporter.

Nummerplaat

Wat voor nummerplaat moet ik hebben?

Voor het rijden met de enkel as aanhangwagens heeft u een nummerplaat van het trekkende voertuig nodig voor op de aanhangwagen. Dit is bij wet verplicht. Let u er op dat u wel een wettelijk geldige witte nummerplaat heeft.

Al onze aanhangwagens met enkele as hebben handige klemmetjes, zodat u uw nummerplaat gemakkelijk kunt bevestigen op de aanhangwagen.

De aanhangwagens met dubbele as (type E en EH) en de autotransporter van Easytrailer hebben een eigen kentekenplaat. Hiervoor hoeft u dus geen witte nummerplaat te hebben.

Snelheid

Snelheid met een aanhangwagen

De wettelijk toegestane maximum snelheid met een aanhangwagen is 90 km. p/u. Let op: met een aanhangwagen heeft u een langere remweg.

Waarborg

Op het huren van een aanhangwagen is een waarborg van toepassing. De waarborg bedraagt €175. Dit kunt u contant of per bancontact betalen op het moment van afhaling. Indien u de aanhangwagen in goede staat terugbrengt, krijgt u de waarborg onmiddellijk contant terug.

Verzekering

De huurder dient altijd zelf te zorgen voor een geldige BA-autoverzekering op het trekkende voertuig. Wanneer u met de aanhangwagen rijdt, is de aanhangwagen verzekerd via de BA-autoverzekering van het trekkende voertuig. De Easytrailer aanhangwagen is verzekerd tegen cascoschade. De lading is niet verzekerd.

Ben ik verzekerd tegen diefstal van de aanhangwagen?

De aanhangwagen is niet verzekerd tegen diefstal. Bij diefstal, verlies of schade door schuld is de huurder onverminderd aansprakelijk voor alle schade en daaruit voortvloeiende kosten. U kunt gratis gebruikmaken van een disselslot om de aanhangwagen op slot te doen.

Let op: De huurder is verplicht gebruik te maken van een door Easytrailer aangeboden anti diefstalslot, indien de huurder de aanhangwagen buiten openingstijden inlevert, of indien er sprake is van meerdere dagen huur.

Wat moet ik doen bij schade aan de aanhangwagen?

Wanneer u schade aan de aanhangwagen constateert, voordat u die meeneemt van de verhuurlocatie, dan dient u dit te melden bij de verhuurlocatie of telefonisch via 070-273890 (€ 0,15 p/m).
Wanneer er tijdens de huurperiode schade ontstaat aan de aanhangwagen, dan dient u dit direct telefonisch te melden aan Easytrailer via 070-273890 (€ 0,15,- p/m).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here