Flavourtec Liquids

0
295

Flavourtec werd opgericht in 2012 en de missie om producten van topkwaliteit te leveren, blijft actueel. Momenteel hebben we een moderne productiefaciliteit met een oppervlakte van 900 m2, die voldoet aan de ISO-kwaliteitsnormen: 9001 en nog eens 400 m2 bestemd voor kantoor- en sociale ruimten, evenals een onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. In 2018 zijn we van plan om een extra productie-installatie te openen met een totale oppervlakte van 2100 m2.

Het lijdt geen twijfel dat tabaksproducten onderworpen moeten zijn aan strikte regelgeving en controle. Wij zijn van mening dat de regelgeving mensen nog steeds moet ontmoedigen om te gaan roken en hen moet aanmoedigen om te stoppen met roken. Ze moeten de mogelijkheid hebben om producten met verminderde schadelijkheid kunnen kiezen. Daarom voert Flavourtec een verantwoorde marketing, waarvan het basisprincipe is om informatie alleen aan volwassen rokers of e-sigaretten te geven.

Flavourtec is een internationaal bedrijf en bereikt honderdduizenden consumenten. Daarom leggen ze veel nadruk op de veiligheid van onze producten.
De flesjes bevatten een gevarendriehoek bijzonder belangrijk voor blinden en cap met kinderslot functie. Om de vloeistof voor de e-sigaret te openen, moet u tegelijkertijd knijpen en draaien.
Bovendien bevatten de flessen een kunststof afdichtingsring die breekt na de eerste opening. Op deze manier wordt aangegeven of het product eerder is geopend.

Verschillende smaken te verkrijgen, kom vrijblijvend langs voor meer info !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here