East Bali Cashews

0
162
East Bali Cashews

De bron van echte smaak

Onze productiefaciliteit voor het maken van cashew-snacks is gebouwd in het hart van de cashew-groeiende regio van Bali, aan de oostelijke oevers onder de schaduw van de prachtige vulkaan Mt. Agung. Ondanks dat het een van de droogste gebieden van Bali is, is deze prachtige regio de thuisbasis van een breed scala aan natuurlijke producten – de perfecte ingrediënten voor tropische verwennerij. Hieronder vindt u een verzameling van onze lokale en meest waardevolle ingrediënten.

Wildgeoogste Cashewnoten

Wildgeoogste CashewnotenDit zijn de sterren onder onze inheemse ingrediënten en de kern van ons bedrijf – in het wild geoogst en met de hand geplukt voor perfectie. De vulkanische grond die de Balinese cashewbomen voedt, geeft onze cashewnoten een rijke, melkachtige smaak die moeilijk elders in de wereld te vinden is. Zodra de cachou-dopjes zijn geopend, worden de noten binnen slechts een handvol dagen verpakt om hun unieke eigenschappen, kwaliteit, versheid en smaak te behouden.

Balinese Cacaoboon

Balinese CacaoboonDeze prachtige, donkere tropische cacaobonen behoren al sinds het allereerste begin tot onze recepten om een ​​goede reden. Rechtstreeks afkomstig van kleine boeren in Tabanan, verrijkt hun sterke, natuurlijke smaak veel van onze producten. Cacao bloeit op plaatsen in de schaduw van direct zonlicht en wind en is een bekend superfood met ijzer- en magnesiumrijke eigenschappen. We rollen cashewnoten in het fijnste poeder en bakken knapperige chocoladekoekjes, allemaal natuurlijk.

Natuurlijke Lontar Palm Siroop

Natuurlijke Lontar Palm Siroop

Deze natuurlijke suiker voldoet aan elke zoetekauw en biedt geen reden om je zorgen te maken. Laag-glycemische en gezonde Lontar Palm Syrup doorloopt verschillende interessante maar eenvoudige processen voordat we het kunnen mengen met andere gastronomische ingrediënten. Lokale boeren beklimmen hoge Lontar-palmbomen en verzamelen hun natuurlijke extract voordat ze de nectar inkoken en laten drogen voor verder vakmanschap.

Tropische Raja-banaan

Tropische Raja-banaan

Raja-bananen worden beschouwd als de koning van de bananen voor eten en koken – robuust, met een beetje grof vlees en een volle, bijna custardy smaak met een uitgebalanceerde zoetheid en zuurgraad. Gelukkig dat we directe toegang hebben, halen we er het beste uit. Afkomstig van tropische bomen in het bergachtige gebied van Tabanan, Bali, en geleverd door onze eigen supply chain, geven Raja Bananas onze Granola Bites en Granola een authentiek smaakvol karakter.

Wilde Kokosnoten

Wilde Kokosnoten

Een sterke, beschermende schaal aan de buitenkant, fris, rijk smakend vlees aan de binnenkant. Wilde kokosnoten groeien recht voor onze deur en we ontvangen de beste die Bali meerdere keren per week te bieden heeft. In navolging van onze kleine batch-filosofie, ontdoen we de kokosnoten handmatig en snijden we het vlees in dunne plakjes om zorgvuldig te worden geroosterd met ambachtelijke aandacht voor detail en vakmanschap.

Native Cassave Root

Native Cassave Root

Naast Lontar-palmbomen is Cassave een ander natuurlijk zoetmiddel dat overal in onze fabriek groeit. Cassave is een vaste plant die vruchtbaar groeit in goed doorlatende bodems. De zoete en taaie ondergrondse knol is een van de traditionele eetbare knolgewassen van de regio, en wanneer licht gefermenteerd een uitstekend alternatief voor geraffineerde suikers.

Met de hand geoogst zeezout

Met de hand geoogst zeezout

Binnen 15 minuten rijden van onze fabriek in het afgelegen dorp Ban bereiken we de Balinese Zee. Tianyar, een traditionele Balinese nederzetting staat bekend om zijn grove zoutkristallen. Hier, vlak naast de oceaan, kweken de zoutboerderijen het beste product dat de Indonesische archipel te bieden heeft. In de zon gedroogd en met de hand geoogst aan de oevers van Oost-Bali, voegt dit ongerepte zeezout een milde, minerale, hartige toets toe aan een reeks van onze snacks.

Rosella

Rosella

Als onderdeel van een landbouwverbeteringsprogramma hebben we boeren zaden en training gegeven om Rosella te planten, ook bekend als Hibiscus Sabdariffa. Dit zeer veerkrachtige gewas kan worden geteeld in deze moeilijke omgeving en bevat veel antioxidanten. De natuurlijke, lichtzure smaak is een interessante toevoeging aan onze Coconut Banana Granola Bites, onder andere.

Papaja

Papaja

Dit heerlijke fruit is het hoofdbestanddeel van elk ontbijt. Om bij te dragen aan Balinese famers, betrekken we onze Papaya lokaal van markten in Singaraja.Het zit boordevol vitamine C en is een heerlijk ingrediënt van onze tropische muesli-mix. We mengen het met en een lokaal fruit, arenga, om onze ingrediënten vrij van additieven en natuurlijk te maken. Het past perfect bij onze granola, waardoor het een uitstekende en gezonde keuze is voor elk ontbijt.

Daar gaan we

East Bali Cashew

Voor ons is dit schoonheid van binnen en van buiten. Voor elke snackliefhebber die er is, biedt deze liefdevol ontworpen kraft-papieren tas een extra sensatie van look & feel aan onze cashew-traktaties van wereldklasse.

Verkrijgbaar in de shop :

Popcorn met Chocolade

Granola Chocolade Vanilla

Granola Kokos Banaan

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here