Ascania Limonade

0
100
Ascania Limonade

 

  • Deze originele combinatie van bronwater uit de bergen, zachte suikerstroop en natuurlijke extracten van fruit, bessen en kruiden, aangenaam sprankelend, zal een leuke toevoeging zijn aan een zomerpicknick en uw dorst lessen tijdens reizen. Ascania-frisdranken worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zodat u uzelf op elk gewenst moment kunt verwennen met de smakelijke en gezonde drank.
  • We hebben een compacte PET-fles van 0,33 liter ontworpen voor degenen die onderweg zijn, zodat je favoriete drankje altijd bij de hand is. We hebben ons best gedaan om het ontwerp en de vorm van de plastic flessen op hetzelfde niveau te houden als het ontwerp van de glazen flessen om de unieke natuurlijke charme van onze drankjes te benadrukken.
  • Probeer deze 6 heldere natuurlijke smaken in PET-flessen:
  • Citroen
  • Aardbei
  • Peer
  • Kers
  • Lime / mint
  • Pomergranate

 

Verkrijgbaar in de shop !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here