Assortiment Vape producten

0
561
Vape promotie

Comme Chez Nous beschikt over een uitgebreid assortiment aan vape producten.
Een overzicht :

#1. E-Sigarettes :

  • Joyetech is één van de bekendere E-sigaret merken en heeft al jaren een ruim assortiment aan innovatieve E-sigaretten. Het assortiment bestaat uit E-sigaretten voor de beginnende en de gevorderde damper. Het merk streeft naar een strak design, goede constructies en een lange levensduur van hun producten.

 

  • HEXA V2.0 is de elektronische sigaret van de nieuwe generatie! Een pod-systeem dat speciaal ontworpen is voor personen die zijn/haar (elektronisch) sigaretje willen roken zonder in te boeten op gebruiksgemak, stijl en compactheid. De Hexa is een revolutionair pod systeem dat gebruik maakt van de nieuwste Feelm technologie. In combinatie met het compacte en ergonomisch design, is dit een stijlvol, makkelijk en doeltreffend systeem. Dankzij het gebruik van nicotine zout gebeurt de opname in het lichaam sneller waardoor er ook sneller voldoening wordt ervaren. Het is een efficiënt toestel dat makkelijk te bedienen is waardoor het toegankelijk is voor elk type gebruiker.

 

  • Justfog is één van de bekendste E-sigaret merken.                                                      Het bedrijf streeft naar kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid tegen een eerlijke prijs.

 

 

 

  • SMOK is een e-sigarettenmerk dat in 2010 is ontstaan en welke het boegbeeld is van Shenzhen IVPS Technology Co Limited. SMOK is een professional in de elektrische sigaretten markt en opereert op zowel onderzoeks- als ontwikkelingsvlak. SMOK richt zich op onderzoek en ontwikkeling van elektronische sigarettechnologie, richt zich op ontwikkeling en management van merkopbouw en verkoopkanalen in binnen- en buitenland en blijft daarnaast innoveren. Innovatie staat centraal.

 

 

#2. Accessoires :

De accessoires zijn een extra toevoeging voor de e-sigaret. De goede staat van de batterij voor de e-sigaret zorgt ervoor dat u lang kunt blijven dampen. De juiste oplader maakt het mogelijk dat de esmoker batterij op de juiste manier wordt opgeladen. Door de e-sigaret batterij goed op te laden, kunt u deze langer blijven gebruiken en houdt de batterij de spanning langer vast. Als je eenmaal een verbrande smaak hebt is het helaas niet mogelijk om dit op te lossen. Als het katoen in de coil verbrand is blijf je dit proeven. Een nieuwe coil plaatsen is de enige oplossing.

Door de razendsnelle ontwikkelingen zijn er altijd wel nieuwe zaken te melden rondom dit product. We staan je daarom graag persoonlijk te woord voor een advies op maat.

De e-sigaret is bedoeld als een alternatief voor het roken van tabak en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Sterker nog, wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar.

#3. E-Liquids :

  • Dewy’s E-liquid is een Vape-merk van het Belgische E-Liquid-productiebedrijf REAL LIQUID . In 2017 lanceerden we ons merk en zijn we nu super enthousiast om onze Dewy'sunieke smaken met de wereld te delen.                                                                                                                                          Real Liquid BVBA is een Belgische e-liquid producent met een eigen labo in de buurt van Moeskroen. Met onze eerste merken DEWY’S en SUMMERFIELD hebben we zowel de focus gelegd op een kwalitatief basisproduct en een high-end e-liquid met een unieke look.
  • American Stars-producten zijn state-of-the-art, niet alleen qua smaak maar ook qua design. De kleurrijke etiketten en 10ml-kartonnen verpakkingen voldoen volledig aan alle voorschriften voor elektronische sigaretten en e-liquids. Dit is wat American Stars onderscheidbaar maakt op de markt voor e-sigaretten.
  • Millers Juice is bijzonder! De eerste Nederlandse producent van e-liquid, of juice zoals het ook wel genoemd wordt, voor de elektronische sigaret.
    Deze e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat wij uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem van gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit. Alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de liquid uit pharma kwaliteit ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade ingrediënten.

Bij Millers Juice bent u ook altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Denk daarbij aan een correct label met de juiste waarschuwingssignalen, de voelbare driehoek en MSDS/VIB documenten voor iedere smaak en sterkte.

 

  • Flavourtec werd opgericht in 2012 en de missie om producten van topkwaliteit te leveren, blijft actueel. Het lijdt geen twijfel dat tabaksproducten onderworpen moeten zijn aan strikte regelgeving en controle. Flavourtec voert een verantwoorde marketing, waarvan het basisprincipe is om informatie alleen aan volwassen rokers of e-sigaretten te geven.

 

 

Verschillende smaken te verkrijgen, kom vrijblijvend langs voor meer info !

Let op:
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here