Eleaf Tance Max Pod

0
491

De Eleaf Tance Max Pod kit is een fijne set met een 1100 mAh batterij. Deze set maakt gebruik van hervulbare Pods. Door het design en het gewicht van de Eleaf is deze een fijn handformaat en past hij zo in je zak. Tevens werkt de Max met een fire button inhaleer systeem. Door een de knop in te drukken zal de Tance damp afgeven.

Eleaf Tance Max Pods

De Tance Max Pods hebben een inhoud van 2ml voor e-liquid. Hierin kunnen GS Air M 0.6ohm mesh coils of GS Air S 1.6ohm coils in gebruikt worden. Om de Pods te vullen met e-liquid schuif je het rubbertje naar de zijkant. Laat na het vullen de Pod tien minuten intrekken voor gebruik. Zodra de Pod verbrand smaakt of na 2 weken is deze aan vervanging toe.

De Max Batterij heeft een capaciteit van 1100 mAh. Met de 1.6ohm coil zorgt dit voor voldoende batterijduur. Tevens beschikt de batterij over een LED indicator waarvan het batterij is af te lezen. Uiteraard beschikt hij over alle nodige beveiligingen. De Max batterij geeft een wattage output van 15watt welke niet instelbaar is.

Eleaf Kwaliteit

Het merk Eleaf staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Met de Max als bewijs! Het merk is al sinds 2010 actief op het gebied van elektrische sigaretten. De ervaring is duidelijk terug te zien in de producten. Meer weten over Eleaf? Kom gerust eens langs !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here